Lær os bedre at kende

Der er noget særligt ved at spise ved en pølsevogn. Den uhøjtidelige og afslappede stemning finder man ikke mange andre steder. Tilføj så lidt gourmet til den oplevelse; Ramsløgpølser, hjemmelavet sennep og relish, lidt grønt på toppen, måske friske ærteskud, noget spicy hjemmerørt mayonnaise, og så har du den udekørende pølsevogn, Gourmetvognen.

“Vi vil gerne give kunderne en oplevelse. Vi vil gerne være med til at skabe en stemning omkring deres fest, og vi gør os umage med det arbejde, vi leverer.”

Ud over det sædvanlige

Gourmetvognen er en pølsevogn ud over det sædvanlige: Lækre råvarer, gourmethotdogs og sliders er i fokus. Til gengæld bliver der ikke pillet det mindste ved den afslappede og uhøjtidelige stemning, der er kendetegnet ved en almindelig pølsevogn. Udover gourmethotdogs og sliders, finder man også de gode, velkendte klassikere som burger, flæskestegssandwich og almindelige hotdogs, både den ristede og den franske.

Stemningen fra pølsevognen følger med – også selvom maden er lidt ekstra. Berit og Preben vil gerne give kunderne en oplevelse. De vil gerne være med til at skabe en stemning omkring kundernes fest/arrangement, og de gør sig umage med det arbejde, de leverer. Det gælder også med det udtryk, de kommer med.

“Kunderne skal være trygge ved, at vi kommer til tiden, det hele spiller og maden er lækker. Det er alle de ting, der er vigtige, når man holder en fest.”

Virksomheds-arrangementer, festivaler, koncerter og messer

Gourmetvognen er ejet af Berit Bjerregaard og Preben Lund, og har tidligere kørt under navnet Lundbyen. De leverer pølsevogne til arrangementer med min. 50 deltagere og helt op til store virksomheds-arrangementer, festivaler, koncerter og messer. De kan også levere en totalløsning med borde, stole, fadølsanlæg, service og så videre.

“Det er ikke prisen, vi konkurrerer på. Det er kvaliteten og den samlede oplevelse.”

“Selvom det er gourmet, er det stadig helt nede på jorden.”

“Folk har fået øjnene op for, at man kan noget med en pølsevogn eller en burgervogn. Det kan godt være lækkert, det man kommer med. Hos os er oksekødet for eksempel fra velfærdskvæg, som har gået på friland.”