Referencer

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer og samtidig vide, at vi er i trygge hænder og kan stole på, at I kan løfte et arrangement med 10.000 besøgende. Tak for rigtig godt samarbejde og god service

– Jeanette Hindsgavl, Event Manager, FTZ

“Gourmet vognen leverede varen til UG, personalet og maden var i top og det har givet os rigtig mange positive tilbagemeldinger. Vi vil ikke tøve med at vælge dem igen!

– Kasper Hougaard, AE Maskiner ApS

“Vi har benyttet os af Gourmetvognen ved flere af vores arrangementer. Vores gæster har været svært tilfredse med lækre hotdogs og andet grillmad til natmad!”

– Michael Lindberg, Marketingchef, Resumé

“Vi har i DOT igennem flere år benyttet os af Gourmetvognen til såvel kunde- som personalearrangementer. Altid fleksibel og kvaliteten er i top.”

– Dennis Nielsen, Fabrikschef, DOT

“Hver evig eneste gang vi har haft besøg af Gourmet Vognen er alt foregået til vores store tilfredsstillelse, uagtet om der har været 100 gæster eller til de store kampe med 400 gæster.

De bedste anbefalinger skal lyder herfra vores side til Gourmet Vognen og Preben Lund”

– Troels Mortensen, Direktør, Svendborg Rabbits

Vi havde en super oplevelse, da Preben og Gourmetvognen leverede mad til vores firma-event. Der var bare styr på det hele, kvaliteten var i top, og Preben tog virkelig ejerskab over den fulde oplevelse for vores medarbejdere.

– Allan Junge, Filialdirektør, Autocentralen

“Lækkert var det i hvert tilfælde og alle gik mætte derfra”

– Trine Gottlieb, HR & Quality responsible, UG Metal

Vi var MEGET tilfredse med Gourmet Vognen. Hurtig og sød servering, og alle var glade efter en dejlig eftermiddag, og hele arrangementet var perfekt”

– Marianne Thomsen, Sales Assistant, Teknisk Gummi